زنگ زدم همکارم که بپرسم اوضاع چطوریه. میگفت اوضاع خیلی خرابه. ظاهرا قراره از ۲۴ نفری که در ۳ تیم فعال بودن فقط ۸ نفر بمونن که اون ۸ نفر هم یا دِوِلوپر باید باشن یا بیزنس دولوپر. در نیتجه این دوست ما و خیلی‌های دیگه از همین الان رفتنی هستن. ما حدودا ۷ تا دولوپر هستیم توی این ۲۴ نفر که احتمالا ۴ نفر باید بمونن و بقیه برن. اون روز مدیرم مسیج داده بود می‌گفت هرکی توان کار پیدا کردن داره و بره، به کسایی که نمی‌تونن کار پیدا کنن لطف کرده. منم که از قبل عید دنبال تغییر شغل بودم و خوب برای من فرق چندانی نداره این قضیه. تازه وجهه‌ی جوانمردی هم داره :)) ولی دوستم می‌گفت ظاهرا وقت کمی برای این کار هست. یعنی شاید نهایتا یه ماه برای تغییر شغل وقت داشته باشیم که خوب نسیبتا زمان کمی هم هست برای این نوع فرایندها. ولی خوب من انشاالله به مشکل چندانی از این لحاظ نمی‌خورم. فوقش یکم بیکار می‌مونم که اونم مسئله‌ای نیست چون پس انداز به اندازه کافی (حتی ۸ ماه بیکاری) دارم. به دکتر هم سپردم و البته باید آخر هفته که قراره ببینمش از این اتفاقات هم خبردارش کنم تا اگر تونست بیشتر فورس بذاره. یه دوستی هم داشتم که پارسال دوبار بهم گفته بود برم پیششون. به اون هم بگم بد نیست. ولی مسئله اینه که شرکتش تو حوزه دیجیتال مارکتینگه و من ترجیح میدم یه حوزه‌ی جدید رو تست کنم ولی خوب به عنوان پلان بک‌آپ بد نیست. راستی یه همکاری هم داشتیم که رفته بود یه شرکت دیگه و یه تیم اونجا درست کرده بود برای خودش. اونم ۲-۳ بار بهم گفته یه نفر می‌خوام عین خودت. اینم میتونه پلان بک‌آپ‌تر باشه D: حتی خود مدیرمم یه بار بهم گفته بود با دوستش صحبت کنه منو بفرسته کآفة بآزآر. خلاصه پلان پیدا میشه. فقط این خیلی زود بودنش روی مخه.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Digital Marketing :)) سپهر 362 , سپهر ۳۶۲ CAD CAM Training Reference تعمیر پکیج دیواری و دستگاه تصفیه آب در شیراز مارک تواین: شوگار آپشن خودرو | گندم کار مجله همه چی آنلاین پرسشنامه