فردا شرکت باید رسما اعلام کنه که کیا رو میخواد و کیا رو نمیخواد. آخر وقت امروز مدیر جدید من رو صدا کرد بیام تو اطاقش و گفت که میخواد بمونم. منم خیلی حرف نزدم گفتم خوشحال شدم و اینا. البته دروغه بگم حرف نزدم. یه ساعت و ربع حرف زدیم. اما در مورد یه چیزای دیگه بود. در مورد استراتژیای بود که انتخاب کرده بود. تقریبا یک ساعت کامل بحث میکردم که استراتژیای که انتخاب کرده اشتباهه. ولی خوب تهش اینو گفت و اومدم بیرون. حالا چندتا بحث پیش میاد. اولا که خودم چه غلطی بکنم. بمونم یا برم شرکتهای دیگه؟ یه پلانم حتی اینه که خودم رو پارت تایم کنم و به جاش یه بیزنسی برای خودم رو در کنارش جلو ببرم. به نظرم پلان شرکتهای بهتر رو همیشه روی میز داشته باشم. یعنی همچنان در حال رزومه فرستادن برای جاهای دیگه باشم تا یه کِیس خیلی خوب بخوره به پستم. در این مدت توی همین شرکت باشم و همزمان باهاش برای بیزنس خودم هم تلاش کنم. هروقت حس کردم که میارزه برای بیزنس خودم بیشتر وقت بذارم، خودم رو توی شرکت پارت تایم کنم.
سوال بعدی که پیش میاد اینه که دورههای آموزشیای که داریم درست میکنیم تکلیفش چی میشه. کاش بگن بیخیالش میشیم و منم برای خودم آپلود میکنمش. :))
درباره این سایت